cofetarii predeal Options

predeal camera live

Recomandările noastreAtracții turistice istoriceCe ți-ar recomanda un localnic să vizitezi?Broșuri despre Brașov

You could possibly investigate the details about the menu and check price ranges for Restaurant Carmen by pursuing the url posted previously mentioned. restaurantguru.com will take no responsibility for availability of your Restaurant Carmen menu on the web site.

dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt finish, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati web site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Politicile de la Hotel Carmen, Predeal

Hotelul CARMEN este un hotel nou, ce a fost deschis in luna decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.

Da, puteti achita cu vouchere de vacanta atat immediate la sediile Immediate Booking cat si prin curier. Puteti achitat cu card de tickete de vacanta atat on-line in internet site din detalii comanda cat si la sediile noastre sau prin completarea unui formular de autorizare plata solicitat de la agent. Acceseaza aici mai multe detalii legat de plata cu vouchere de vacanta.

În funcție de tort și de facts de livrare aleasă, puteți comanda torturi on line cu livare chiar și în aceeași zi. Details și intervalul orar în treatment putem să livrăm tortul în Predeal, o puteți alege când pensiunea anotimpuri predeal plasați comanda, după ce ați ales localitatea de livrare. Sortare preț

Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori hotel spa si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Direct Booking iti ofera posibilitatea sa cazare hotel cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare modern.

Această cerere afla despre noi de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful full pentru perioada și camerele solicitate.

Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si ski, Hotel Carmen este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente non-public.

Hotelul Carmen ofera acces gratuit la centrul spa. Puteti face o baie în piscina interioara încalzita, va puteti relaxa in cada cu hidromasaj si puteti utiliza sauna uscata sau sala de Health and fitness.

Gustarile calde de la micul dejun erau cam reci. Balconul este practic inutilizabil din cauza ca este foarte expus la zgomotul i privirile din strada principala.

Un hotel curat cu o camera foarte mare si frumoasa(am avut camera dubla superioara cu balcon) si cu un mic dejun foarte bun.

Restaurantul proprietăţii provideşte preparate internaţionale, iar barul din hol oferă o gamă largă pensiunea carmen sinaia de băuturi. Pentru evenimente private, această proprietate are o sală de banchet cu 250 de locuri.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “cofetarii predeal Options”

Leave a Reply

Gravatar